FabLab Design AS er et kreativt studio som arbeider med interiørarkitektur og design for bedrifter, offentlige institusjoner og private hjem.

De visuelle inntrykkene påvirker oss bevisst eller ubevisst daglig, på jobb, hjemme og i det offentlige rom. Ved å analysere individuelle behov, lytte til og stimulere til sansene, kommer vi frem til funksjonelle og unike løsninger.

Profilerende løsninger krever sterk strategisk forankring, god kommunikasjon i idéfasen og kontroll på alle ledd i byggeprosessen helt frem til ferdigstillelse. Trygt, rimelig og effektivt.

Fablab Design er allsidig men har særlig kompetanse på renovering av fredede bygg, skreddersydde interiørløsninger, møbeldesign og kunstutsmykning. Vi tør å tenke utenfor boksen og trendene. Ser på hvert nytt oppdrag som en utfordring og spiller på lag med kunden for å forankre de gode løsningene.

«Hun bestemte hvor skapet skulle stå. Så ombestemte hun seg og ville ha et walk in closet. Halveis ferdig ble det et bad isteden. Da måtte vi rive soveromsveggen. Og da ble det så fint lys på kjøkkenet… så nå skal skapet stå der!»

Slik jobber vi:

Analyse og kartlegging av behov

Alle FabLab Designs interiørløsninger er basert på grundige undersøkelser av bedriftens behov. Vi setter oss inn i hvordan bedriften fungerer i dag, og hvor bedriften ønsker å være i fremtiden. Gjennom spørreskjemaer, workshops og målinger jobber vi for å forstå behovet for arealer, romfordeling og tekniske hjelpemidler. Ved å samarbeide tett med kunden kommer vi frem til rett type løsninger. Det er her vi gjør hovedtyngden av arbeidet, for å hjelpe kunden å spare penger, øke produktivitet, tiltrekke seg de flinke hodene og  skaffe de rette kundene.

Design tjenester

Våre designere tar utgangspunkt i hva som er fremkommet av bedriftsanalysen og visualiserer idéer gjennom planskisser, 3D tegninger og byggtekniske planer. Slik ønsker vi å billedliggjøre idéene før de blir satt ut i livet. Vi velger ikke bare ut pent interiør, vi tar hensyn til kundens økonomiske budsjetter, tidsfrister og andre hensyn.

Arbeidsplassen er ikke komplett uten de rette møblene. Basert på faktiske møbelbehov, assisterer vi i å velge og skreddersy møbler som vil gjøre deg stolt av dine kontorlokaler. Enten det er innbydende sosialsoner, stillerom, møterom, åpne landskap eller små kontorer ønsker vi å få frem den rette balansen mellom funksjonalitet og estetikk.

Prosjektstyring og oppfølging

Når det er enighet om en designløsning går prosjektet videre til utførelse. Vi sørger for at alt kommer på plass i tide, innenfor budsjett, uten å kompromisse på kvalitet. Vårt produksjonsteam vil holde dere oppdatert underveis gjennom hele prosjektet. Fra begynnelse til slutt.

Hvem vi er:

Siv Amundsen-Lack

CEO, Designer, Interiørarkitekt

Siv Amundsen-Lack har lang erfaring fra interiørdesign, grafisk design, reklameutvikling og merkevarebygging, og er spesialist på strategisk design og interiørpsykologi. Hun har hjulpet mange bedrifter med å finne sin identitet ved hjelp av interiørarkitektur og profilerende elementer.

Det er begrensende å si at Siv jobber med interiør. Da hun startet FabLab Design i London i 2001, skapte hun et kreativt laboratorium der hun kunne samle og videreutvikle sin kompetanse. Det har vokst til å bli et designstudio som leverer interiørløsninger basert på grunnleggende teorier innen interiørarkitektur, strategisk design, kommunikasjon (NLP) og interiørpsykologi (Feng Shui). Det løser ingen problemer å dekorere overflaten hvis ikke grunnlaget er sunt og basiskonstruksjonen fungerer mener Siv. Hun er opptatt av å analysere og bruke design for å skape harmoni og positivitet, øke kreativiteten og produktiviteten for bedriftene og ro i sjelen privat. Det er viktig at designløsningene tar hensyn til originalarkitektur, materialer og farger, at livskvalitet styrer det estetiske. Interiøret kan brukes aktivt og manifestere verdier og mål en bedrift setter for fremtiden. Interiøret viser hvem vi er, men kan også hva vi kan å bli.

BAKGRUNN 

Siv Amundsen-Lack er utdannet innen grafisk design, markedsføring og økonomi. Hun har jobbet som Art Director i internasjonale reklamebyråer og startet Headline Reklamebyrå AS i Oslo i 1990. Her utviklet hun reklamekampanjer for Apple, Interflora, Allergruppen, Justisdepartementet, Samferdselsdepartementet for å nevne noen. Hun flyttet til London i 1998 og fordypet seg der i fagområdene interiørdesign og interiørpsykologi for næringslivet. Som et resultat av dette startet hun FabLab Design i 2001. Etter 10 år i London etablerte hun seg igjen i Oslo med familien.

Veronica A. Johnsen

Interiørarkitekt MNIL

Veronica har en brennende lidenskap for interiørarkitektur, Hun lever og ånder for det estetiske, for kvalitet og detaljer i håndtverket. Hvordan materialer kan brukes for å skape oppmerksomhet og harmonisere med rommets arkitektur. Hun har flere års erfaring som interiørarkitekt fra New York og Oslo. Veronica har høyt fokus på kvalitet i alle ledd, som sikrer trygg gjennomføring i designprosessen, og et faglig nivå til sluttføring av prosjekter. Som godkjent interiørarkitekt i NIL representerer hun et høyt kvalitetsnivå innen Norsk Interiørarkitektur og møbeldesign.

BAKGRUNN 

Veronica Johnsen har bakgrunn fra New York hvor hun har studert og jobbet i 7 år. Hun tok en 4-årig Bachelor grad ved The Fashion Institute og Technology og gikk ut med en Magna Cum Laude æresbevisning i 2012.

I New York har hun jobbet med store næringsprosjekter som for. eks. New York times og Dow Jones. Hennes spesialitet er å finne praktiske løsninger som speiler kundens behov. Veronica stiller sterkt med sin kompetanse innenfor teknisk tegning og materialutforming. Hun har en spesialutdannelse innen biofilisk design.

Rannveig Valkvæ Seierstad

Prosjektleder, Interiørarkitekt

Det er nødvendig å kunne sjonglere mange oppgaver i Fablab Design. Rannveig har flere unike egenskaper som gjør at hun klarer å ha oversikt og kontroll på prosjekter samtidig som hun bidrar til å utvikle de gode løsningene. Hun holder styr på de mest kompliserte elementlister og regneark, så kundene kan føle seg trygge på at budsjetter og fremdriftsplanene er under kontroll.

Rannveig er engasjert og løsningsorientert, og vet at god kommunikasjon er nøkkelen til suksess. Hun er vant med å ha mange baller i lufta og synes det er moro å kunne samle de på en strukturert måte. Med flerårige bakgrunn som interiørarkitekt i eget firma innehar Rannveig solid kompetanse på konseptutvikling og prosjektledelse.

BAKGRUNN

Rannveig har sin utdannelse fra Universitetet i Oslo inkludert grunnfag i Psykologi og videre til Interiørutdannelse og prosjektledelse på BI. Hun har jobbet som sensor på Norges Kreative Fagskole og ble partner i Interiørfirma 4Rom i 2003. Der ledet hun prosjekter for kunder som Rambøll Oil and Gas, Centerpoint, Barentssekretariatet og På Håret Frisør.